Bilinredning i arbetsbilen – lika viktig som inredning hemma

Bilinredning i arbetsbilen – lika viktig som inredning hemma

En praktisk och snygg bilinredning är viktig oavsett om det gäller ditt arbetsfordon eller din personbil – många spenderar mycket tid i bilen och ofta är den mer än en arbetsplats. I arbetsbilen är alltifrån lastramper till verktygsupphängning och lådor viktiga – den skräddarsydda och måttbeställda inredningen fungerar alltid bäst.

Måttanpassad bilinredning

Behovet ska alltid styra din inredning, speciellt i ditt arbetsfordon behöver inredningen vara måttanpassad. Du kan både bli snabbare, mer effektiv och arbeta lättare med väl placerad inredning. Om du vill anlita en professionell inredningsfirma för din bil finns det några tänkbara – bland dessa står Work System ut. De arbetar med bilinredning på både innovativ och smakfull nivå och erbjuder flera varierade lösningar. Du får ett skräddarsytt förslag utifrån ditt behov – och priset är bra också. Företaget startade 2009 och har växt snabbt tack vare sin innovationsförmåga och duktiga medarbetare. Det finns flertalet anläggningar i Sverige samt i Norge, Finland och Europa.

Inredningslösningar

Work System har ett antal standardlösningar, utöver de speciallösningar som de skapar individuellt för just din transportbil. Grundstommen i Work Systems effektiva inredning består av enkla och avancerade inredningssystem där basen är hyllor och gavlar. Systemet skapas utifrån kunden där lådkombinationer och avdelare m.m. tillförs till grundstommen. All inredning är svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Tryggt och säkert.

Dubbelgolv och verktygstavlor

Ett annat ord för dubbelgolv är “förhöjt golv”. Detta är mycket populärt eftersom det nyttjar bilens utrymmen maximalt. Du kommer också åt det du behöver mycket lätt. Work Systems kan hjälpa till med att anpassa produkterna efter ditt behov.

Ett annat bra tips är att komplettera inredningen i ditt arbetsfordon med en verktygstavla. Det är vanligt förekommande eftersom det är mycket praktiskt. Man kan sätta verktygstavlan både efter en vägg eller på bakdörrarnas insidor. Du kan hänga verktygen på krokar med en fästklyka så att de inte skakar när du kör.

Bilutrustning och tillbehör

Det finns många olika tillbehör och utrustningar att välja mellan som exempelvis modulbackar eller sortimentslådor. Dessa monteras perfekt in i bilinredningen, en modulback är transparent framtill så att du lätt kan se innehållet. Du kan själv välja vilka, eller hur många lådavdelare som du vill ha. Bara din egen fantasi sätter gränsen när du bygger din egen inredning. Work System har dessutom bra rådgivare som kan tipsa dig om alla funktioner du har tillgång till.