Rolls-Royce

Rolls-Royce

Rolls-Royce är en engelsk biltillverkare som numer ägs av BMW. Rolls-Royce är mest känt för sina lyxbilar. Företaget grundades 1906 av Charles Stewart Rolls och Frederick Henry Royce. Redan från början handlade det om att tillverka bättre bilar än alla andra och designa något annorlunda. Den kända biltillverkaren har aldrig byggt några billiga bilar, men nu tar man lyxen till en helt annan nivå med den dyraste bilen någonsin.

Världens dyraste bil

Rolls-Royce senaste skapelse är världens dyraste bil. Sweptail är den dyraste bilen någonsin, när det kommer till nyproducerade bilar, med ett pris på 114 miljoner. Denna bil byggs endast i ett exemplar och köparen är anonym. Lyxfordonet som är skräddarsytt grundar sig i modellen Phantom Coupé, en bil som påminner om klassiska modeller från 20- och 30-talet. Bilens framdel pryds av den största grillen som den engelska biltillverkaren någonsin satt på någon av sina senaste skapelser. Trots sitt generösa utrymme i kupén är modellen tvåsitsig, man har gett plats åt hatthylla, förvaringsutrymmen och en mittkonsol som serverar champagne.

Snabblån täcker oförutsedda utgifter och förverkligar drömmar

Lyxiga bilar som Rolls-Royce är för många en dröm. Vissa väljer att spara långsiktigt för att förverkliga sin dröm och andra väljer att ta ett lån. Ett sätt att finansiera kontantinsatsen vid köp av bil är att ta ett snabblån. Detta är en låneform med snabb utbetalning, med låga krav och inget krav på säkerhet. Med dessa lån kan man även täcka oförutsedda utgifter och andra kostnader. Naturligtvis är det mycket man bör tänka på innan man tar ett lån, men om man hittar sin drömbil är det ett måste att slå till!