Vilka biltillverkare är mest populära

Vilka biltillverkare är mest populära

 

Att svara på denna fråga är mycket svårt utan att vara insatt i bilbranschen, men som vanligt finns detta naturligtvis att läsa på nätet. Dock råder det även där lite tveksamhet och vissa sidor visar olika resultat. Det kan förvisso ha att göra med att vissa av dem är beroende av reklam och på det sättet påvisar ett vridet resultat. En4-Wheel-Drive Pick-up Truck Gravel Road Atacama Desert, Andes, Chilebil som är mycket populär över hela världen och har vunnit många tester gällande säkerhet är Toyota, och detta är det ingen som tvivlar på heller. Det påvisar också denna stora koncerns försäljningsresultat år efter år.

Ännu svårare blir det att veta vilka bilar som är mest populära inom olika länder. Här kan exempelvis Sverige tas upp. I detta land använder de flesta bilen som ett transportmedel för personer. Detta betyder då att det som gäller mest är sedan, hatchback och andra bilar med mycket utrymme för sittplats. I andra länder används bilen mest som ett redskap för att förflytta olika saker och produkter, då nästan alla jobbar med något eget.

Detta betyder då att så kallade Pick-up bilar blir mycket populära i dessa länder. Det är också något som enkelt kan ses om du kontrollerar priserna på olika bilar från ett land till ett annat. Här kan det helt plötsligt vara mycket billigt att köpa en begagnad sedan, medan det istället är nästan nypris på en begagnad pick-up. I Sverige har det i alla fall i alla år varit Volvo och SAAB som har haft det största förtroendet, men detta håller nu på att förändras och flera nya bilmärken ses på alla de väger som finns.